Anaïs Oliveras és Euridice

ANAÏS OLIVERAS, soprano (Euridice)

    Nascuda a Cabrils (Barcelona) es va formar a la School for Creative and Performing Arts de Cincinnati i la Goethe Universität de Frankfurt an Main (violí). Es va graduar en cant (A. Mateu) i cant històric (L. Climent) a l'ESMUC , culminant la seva etapa formativa amb el màster d'Interpretació de Música Antiga a la UAB dirigit per M. Almajano i J.C. Asensio.
    Col·labora amb La Capella Reial de Catalunya, el Cor de Cambra del Palau de la Música, el Cor Francesc Valls, les Vozes d'Al Ayre Español i Música Reservata entre d'altres sota la direcció de J. Savall, E. López Banzo, I. Onofre, S. Mas, J. Vila, M. Barrera, Ll. Vilamajó, M. Galassi i E. Moreno.
    Ha enregistrat la "Messe a si mineur" de J.S. Bach (J. Savall per a Alia Vox), "Il più bel nome" d'A. Caldara sota la direcció d'Emilio Moreno (Glossa) i "Espais Sonors a la Catedral de Jaén" (E. Onofre per OBS Prometeu).
    A més, acaba de publicar el seu primer treball discogràfic en solitari: "Stabat Mater de Boccherini" per a Enchiriadis, amb motiu del qual la revista Ritmo destaca la seva "expressiva veu de soprano, que dóna lloc a una rica paleta de colors i a una emotivitat que traspassa l'ànima ".
    És integrant dels ensembles La Sonorosa, Locus Desperatus i Vox Harmonica.