Mariona Llobera és Poppea

MARIONA LLOBERA, alto (Poppea)

    Nascuda a Barcelona l’any 1981, estudia a l’Escola IPSI de Barcelona, participant activament al Cor Vivaldi, sota la direcció de l’Òscar Boada, fins que acaba l’escola, estudiant també piano. 
    Ha cantat en diverses agrupacions corals: Cor Vivaldi, Cor de Cambra Vivaldi i Capella de Música de Santa Maria del Pi i ha participat a les trobades interregionals d’Ochsenhausen (Alemanya) fent-hi de solista. 
Inicia els seus estudis de cant amb Montserrat Pueyo i acaba el Grau Mitjà al Conservatori de Música de Sabadell amb Elisenda Cabero. Ha continuat els seus estudis amb Margarida Lladó i Jordi Domènech a l’Aula de música antiga de Girona i actualment és alumna de Marta Mateu. 
    Des de 2004 forma part del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, sota la direcció de Jordi Casas i actualment de Josep Vila i Casañas. I des del 2008 del Cor de Cambra Francesc Valls (Catedral de Barcelona), sota la direcció de David Malet i actualment de Pere Lluís Biosca.     
    Forma part de la Capella de Música Joan Brudieu (quartet vocal) i actualment col·labora en Barcelona Ars Nova (sota la direcció de Mireia Barrera).
Com a solista ha interpretat el Magnificat de J. Cererols, el Te Deum de Charpentier, la Missa d’Otto Nicolai i l’Stabat Mater de Pergolesi entre moltes altres.