top of page
Antonio Fajardo és Zefiro

ANTONIO FAJARDO, baix (Zefiro)

    Nascut a Sabadell (Barcelona) estudia cant al Conservatori de Barcelona i es perfecciona de la mà de M. Pinkas i C. Chausson. Va ser guardonat en el Concurs de Cant Manuel Ausensi (2005).
    El seu repertori s'estén des de la lírica ("Il Barbiere di Siviglia" de Rossini, "La Flauta Màgica" de Mozart, "Rigoletto" de Verdi, "La Bohème" de Puccini, etc.) fins a les grans obres sacres de Bach, Beethoven i Schubert.
    Ha col·laborat amb nombrosos ensembles de música antiga com ara l'Ensemble Pygmalion, La Gran Chapelle, Resonet, graindelavoix, Capriccio Stravagante i B'Rock i actuat en els festivals més importants d'Europa: Musikfest de Berlín, Festival de Saint-Denis (París) , Laus Poliphoniae (Anvers), Festival Europa (Roma), Early Music Festival (Utrecht), Festival de Peralada, Festivals de Noirlac i d'Ambronay (França).
Ha cantat com a solista en sales com el Palau de la Música Catalana, Gran Teatre de Liceu, la sala BOZART de Brussel·les o el Concertgebow d'Amsterdam entre moltes altres i treballat sota la batuta de F. Bruggen, M. Minkowski, B. Schmelzer o S. Sempé.
Ha gravat nombrosos discos, com ara "La Magdalene", "Cecus" i "Cesena" per Glossa Music i "La Pellegrina", amb Collegium Vocale Gent, per Paradizo.

bottom of page