Eulàlia Fantova és Arianna

EULÀLIA FANTOVA, mezzo-soprano (Arianna)

    Després de cursar l'especialitat de piano al Conservatori Professional de Música de Badalona, ​​es llicencia en cant amb matrícula d'honor per l'ESMUC de la mà de M. Pintó, L. Climent i R. Levitt.
    Ha col·laborat amb l'ABO & C dirigida per Ton Koopman, la Capella Reial dirigida per Jordi Savall, la Xantria, el Cor de Cambra del Palau de la Música i altres grups com la Hispano Flamenca, el Conjunt de violes In Nomine dirigits per Sergi Casademunt o l'Orquesta Barroca de Sevilla, amb els quals ha enregistrat un àlbum dedicat a Pere Rabassa sota la direcció d'Enrico Onofri i guanyador de el premi FestClásica 2011.
    És membre actiu de l'Octet Francesc Valls dirigit per Pere-Lluís Biosca, residents a la Catedral de Barcelona i el qual es centra en la interpretació de la polifonia religiosa de totes les èpoques i en la recuperació d'autors catalans com Francesc Valls.
    Col·labora amb l'ensemble de música medieval Quadrivium Virelai dirigit per Jordi Reguant i fa duo amb el pianista Lluís Vidal especialitzat en música del segle XX amb qui ha explorat la cançó de cabaret.
    Ha estat becada per la Fundació Victòria dels Àngels, la becas Anna Riera i la Beca Bach de Bach zum Mitsingen (2014).