Matthew Thomson és Orfeo

MATTHEW THOMSON, tenor (Orfeo)

        Originari de Melbourne (Austràlia), està especialitzat en el repertori de barroc al classicisme i té un gust especial per la música contemporània. En 2014 va completar el Màster en Música (Interpretació i Pedagogia) a la University of Melbourne, estudiant amb Stephen Grant. La seva veu ha estat descrita com "eloqüent i neta" al diari The Age i "ideal per a les Passions de JS Bach" a la Revista Musical Catalana.
    Ha treballat amb molts dels més prestigiosos grups vocals de Barcelona, ​​incloent la Capella Reial de Catalunya, el Cor de Cambra de al Palau de la Música, O Vos Omnes, Barcelona Ars Nova, Bach Zum Mitsingen i altres.
    L'estiu de 2016 Matthew va assistir al Dartington International Summer School, on va ser guardonat amb el "John Amis Award" que atorga la Tait Memorial Trust. Allà va rebre classes magistrals d'Emma Kirkby i va intervenir com a solista en "Vespro della Beata Vergine" de Monteverdi amb Stile Antico, "Alexander Feast" de Händel. A més, va tenir un gran èxit amb la interpretació de el paper de Pyramus a "Pyramus & Thisbe" de J. Lampe i el de Sailor a 'Dido & Aeneas' de H. Purcell.
    En 2017 va ser guardonat amb la Beca Bach per interpretar la part solista de tenor en un total d'onze cantates amb Bach Zum Mitsingen.