top of page
1 Dindirindin_cartell_generic.jpg

Vine a Dindirindín! L’espectacle musical i teatral que et transportarà al renaixement. Aquest projecte interdisciplinar de la companyia Notte & Giorno i l’ensemble Vox Harmonica amb músics de primer nivell, porta damunt d'un mateix escenari la Commedia dell’Arte i cançoners del s.XVI interpretats amb instruments històrics per oferir una experiència immersiva per a tots els públics que explora totes les vessants de l’humanisme. Per fer-ho, l’obra es vertebra al voltant de l’Elogi de la Follia, personificat com a deesa, d’Erasme de Rotterdam.

 

Aconsegueix les teves entrades per a l'estrena el 31 de juliol a

entrapolis.png

La trama, escrita de manera co-creativa sota la guia d’en Jordi Pérez Solé, ens transporta al segle XVI: en Dottore Petrucci i n’Octavio Pantalone, lliurepensadors, hi volen construir una impremta. El Capitano Fachardo farà tot el possible per impedir-ho. Però (ai làs!) que la Deessa Follia, emergida de l’obra d’Erasme, hi establirà una lluita servint-se de la inventiva de l’Arlecchino, la Colombina i la Bruixa. La Follia, personatge parlat, fa de nexe entre els segles XVI i XXI: reflexiona, punxa i provoca amb els seus poders les situacions més inversemblants inclús fent-hi participar el públic.

capitano.jpg
cartell - follia.jpg
bruixa.jpg

'Dindirindín! Una Follia Musical' és un espectacle escènic multidisciplinari per a tots els públics. Quatre solistes vocals, tres instrumentistes i una actriu exploren el boig llenguatge teatral de la Commedia dell'Arte, la música del Renaixement amb instruments històrics i la filosofia humanista d'Erasme de Rotterdam.

L’home modern va acabar conquerint les noves tecnologies del segle XVI, metaforitzades en la impremta de “Dindirindín!”, en pro de l’alliberament de l’Antic Règim feudal. La companyia Notte & Giorno proposa divertir-nos tot reflexionant sobre l’oportunitat històrica que tenim avui de fer servir les noves tecnologies (TIC) per a l’alliberament de les consciències i de la societat.

arlequino.jpg
colombina.jpg
DINDIRINDÍN TÍTOLS.jpg
entrapolis.png

Entrades disponibles a:

bottom of page