top of page
20_edited.png

Benvingut a

Notte e Giorno

Música-teatre

MUSIC&THEATER

Notte e Giorno Música-teatre és una companyia multidisciplinar basada a Barcelona i fascinada per les arts en viu. Oferim la música de tots els estils i períodes des d'una mirada contemporània. Investiguem la interrelació amb el poder, la història i la societat.

Properes Actuacions
CLUB MONTEVERDI (12).jpg
Dindirindín! Sarrià 28 abril 2022 (18).jpeg

RIPOLLET

DIV. 5 DE MAIG 2023

A LES 20 H

TEATRE DEL MERCAT VELL

cm_títol.png
cm_títol.png
Dindirindín - cn.png
Dindirindín - cn.png
SDP-TÍTOL.png
SDP-TÍTOL.png
JIEL títol.png
JIEL títol.png
POEMARIO-TÍTOL.png
POEMARIO-TÍTOL.png

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de N&G

Gràcies per subscriure't-hi!

About

Notte e Giorno

Música-teatre Barcelona

Notte e Giorno Música-teatre és una companyia multidisciplinar basada a Barcelona i fascinada per les arts en viu, la música de tots els estils i períodes així com la interrelació amb el poder, la història i la societat. Va ser fundada el 2016 per Antonio Fajardo, amb aparicions públiques arreu del territori català.

Cada nou projecte comença a partir d’una necessitat expressiva lligada a un procés de co-creació que implica als intèrprets al llarg de la configuració del tema, guió, repertori, etc. Assolida aquesta primera fase participativa, Fajardo treballa com a Capo Buffo en desenvolupar mitjans de participació del públic i la ciutadania en els processos creatius dins i fora del teatre. El guió, les frases i els textos esdevenen confluències de les diverses veritats subjectives dels participants en el procés co-creatiu, deixant espai per a la improvisació en una revisió de la tècnica del canovaccio del segle XVI. 

Notte e Giorno cerca empoderar a través de la música-teatre un públic que, directament interpel·lat, es veu mogut a expressar-se més enllà del fàcil aplaudiment. Trencada la quarta paret, la jove companyia aspira a construir un pont entre passat i present, amb un gust especial per la interpretació de repertoris musicals antics en nous formats que els actualitzen i faciliten la seva comprensió per part de tots els públics, en un procés de desolemnització de l’obra dels grans compositors. 

L’espectador pot d’aquesta manera sentir com a propi un repertori altrament elitista i té a l’abast la possibilitat de confegir la seva pròpia versió de la  memòria col·lectiva. S’aspira a fer sortir de la massa als individus, oferint-los-hi moments daurats per a decidir el seu posicionament respecte de la col·lectivitat.

Per als nostres espectadors la música és una experiència festiva vivencial en què reflexionar sobre el món contemporani des de la unió de diverses disciplines artístiques alhora. Ens comprometem amb el medi social interpel·lant-lo, impel·lint-lo a mirar-se al mirall per tal de reflexionar sobre l'animal social que som.

Notte e Giorno vetlla per oferir interpretacions musicoteatrals que cerquin l'excel·lència i el gaudi del públic més enllà del purament estètic. Per això definim els projectes a consciència i produïm esdeveniments per exhibir-los al circuït professional internacional.

L'avenç social de la societat contemporània a través de l'eixamplament de la consciència artística multidisciplinar és, clarament, l'objectiu primer de Notte e Giorno, que visita amb igualtat de soltura els terrenys de la música contemporània, clàssica i antiga.

bottom of page