top of page

Estrena de la versió videogràfica de Club Monteverdi 

Dilluns 27 de juliol a les 21h per YouTube

N&G Música-teatre Barcelona anuncia l’estrena de la versió videogràfica del seu gran èxit Club Monteverdi: Un scherzo musical de cites creuades. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dilluns  27 de juliol a les 21h a través de YouTube en aquest enllaç.

L’espectacle combina la música de Claudio Monteverdi (1567-1643) amb el guió original del lleidatà Jordi Pérez Solé i la interpretació dels sis músics i actors integrants de l’Ensemble Vox Harmonica. Es tracta del tiorbista Edwin Garcia, la soprano Anaïs Oliveras, la mezzo-soprano Eulàlia Fantova, la contralt Mariona Llobera, el tenor Matthew Thomson i el baix Antonio Fajardo.

Pànic al matrimoni, sadomasoquisme, homosexualitat, cites a cegues, una orgia i jocs eròtics amb disfresses de personatges de ciència ficció: l’argument de Club Monteverdi és una hilarant successió de citescenes. Els sis protagonistes experimenten un còctel d’emocions a mesura que visiten les partitures de Monteverdi, veritable pare de la música moderna i l’òpera.

L’estrena de l’espectacle al Maldà Teatre de Barcelona va ser un èxit majúscul de públic i crítica. La revista Time Out el va qualificar com a millor espectacle per apropar la música clàssica per al públic jove. La Revista Musical Catalana va qualificar la seva interpretació d’ “absolutament magnífica”. A Òpera Actual en va destacar el “treball canor del conjunt, excels”. Finalment, a Núvol.com que “ el públic va somriure de principi a fi” (núvol.com).

L’enregistrament va ser efectuat el passat 14 d’octubre a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. D’aquesta manera va posar-se punt i final a la gira que va portar la producció per tota la geografia catalana: Teatre Metropol de Tarragona, Espai TER de Torroella, Teatre Comarcal de Solsona, la Casa de la Seda de Barcelona, etc. 

Club Monteverdi compta amb la direcció escènica de Jordi Pérez Solé, els moviments escènics de la Laura Calvet i l’assessorament musical d’en Josep Vila i Casañas.

Oberta la programació de l’espectacle de cara a la temporada 2021-22

La companyia N&G Música-teatre pretén visibilitzar l’espectacle de cara a trobar actuacions dins la programació dels equipaments culturals de tot l’estat espanyol. L’espectacle només ha estat representat al Principat de Catalunya i projecta donar-se a conèixer a la resta de l’Estat Espanyol així com internacionalment.

bottom of page